100% gelijkwaardige inverstering

Volver Music is een onafhankelijke muziekproductiemaatschappij. In samenwerking met bands en artiesten werken wij aan hoogwaardige muziekproducties.

Wat spreken we af:

  1. Kosten en baten zijn gelijk. Dit betekent een 50%/50% royaltysplit (winstdeling) van de omzet tussen Volver Music en de artiest/band.
  2. Contractuele afspraken beperken zich in de meeste gevallen tot het product van de samenwerking.
  3. Een belangrijk deel van onze publishing rechten vloeien terug in de financiering van de promotie en dsitributie ten behoeve van de artiest/band.
  4. Realistische begrotingen: alle producties zijn er op gericht het break-even punt zo laag mogelijk te houden zodat alle partijen uit de kosten kunnen komen.
  5. Zeer hoogwaardige productie-capaciteiten. Volver Music beschikt over een netwerk van ervaren producers, klasse A-studio’s, engineers en muzikanten. Wij zorgen voor de beste mensen uit de industrie.
  6. Naast onze hoogwaardige productiecapaciteit beschikken wij over een netwerk van pr-partners, bookers en distributeurs. Alle producties zijn er op gericht om op basis van een gedegen marketingplan commercieel succes af te dwingen.
  7. Beperkte exclusiviteit, beperkte inloopregelingen.

Mocht je meer willen weten over de overeenkomsten die we afsluiten, download de contract dummy